Nieuws

Herbosch-Kiere schenkt 5.000 euro aan vzw Holdamhoeve

Herbosch-Kiere schenkt een cheque van 5.000 euro aan vzw Holdamhoeve uit Sint-Gillis-Waas.

Elk jaar schenkt Herbosch-Kiere 5.000 euro aan een project of organisatie die het bedrijf een warm hart toedraagt. De uitverkoren organisatie is een idee van Chris Meersschaert, een werknemer van Herbosch-Kiere. Zijn dochters werken er al enkele jaren als vrijwilligsters. Vzw Holdamhoeve is een be-leefboerderij in een natuurlijke, zeer rustige omgeving waar mensen met hun beperkingen én hun mogelijkheden een zinvolle dagtaak of vrijetijdsbesteding kunnen uitvoeren. De boerderij biedt diverse activiteiten aan, variërend van werkzaamheden op de boerderij tot creatieve en culinaire bezigheden. Het is een plek waar seizoensgebonden en ecologische activiteiten samenkomen, en waar inclusie en gemeenschapsverbinding centraal staan. Daarbij zorgen ze voor een aangepast aanbod op maat voor elk kind en elke volwassene.

Onze eindejaarsgift zal direct bijdragen aan het voortzetten van deze waardevolle initiatieven. Zo willen ze met ons budget een terras voorzien waar tijdens de zomerdagen rustig gegeten kan worden. Ook de oprit is aan vernieuwing toe om de boerderij voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Tot slot zal er ook snel geïnvesteerd worden in een grasmachine waarmee het groene domein onderhouden kan worden.

Hilde Corijnen, oprichter en uitbaatser vzw Holdamhoeve :

“Wij willen jullie ongelooflijk hard bedanken voor deze mooie gift aan onze boerderij. Met dit bedrag kunnen we stilaan onze dromen waarmaken en investeren in de nodige infrastructuur om van onze boerderij een plaats te maken waar iedereen welkom is.”