Nieuws

Lucia vzw schenking Herbosch-Kiere

Herbosch-Kiere schenkt 5.000 euro aan Lucia vzw

Herbosch-Kiere heeft een cheque van vijfduizend euro overhandigd aan LUCIA vzw in Antwerpen. Broodnodig want meer dan ooit slaat armoede hard toe in Belgi√ę.

Elk jaar schenkt Herbosch-Kiere vijfduizend euro aan een project of organisatie die het bedrijf een warm hart toedraagt. Benny De Sutter, gedelegeerd bestuurder van Herbosch-Kiere, kwam met het idee om de cheque dit jaar aan Lucia vzw te schenken. Pascale Seru van de afdeling in Anwerpen nam de cheque in ontvangst in Kallo.

Benny De Sutter, CEO Herbosch-Kiere NV:

“We schenken het bedrag dat vroeger werd voorzien voor relatiegeschenken al enkele jaren aan een goed doel. Zo helpen we organisaties die zich inzetten voor een betere samenleving en dragen we ons steentje bij. We zijn heel blij dat Lucia vzw het geld kan gebruiken om kinderen in armoede beter te voeden, te kleden, te huisvesten, te verzorgen en te ondersteunen in hun eerste levensjaren die zo cruciaal zijn voor hun ontwikkeling.”

Pascale Seru, penningmeester Lucia vzw :

‚ÄúDankzij jullie gift zal Lucia Antwerpen met dit bedrag basisbehoeften van tientallen jonge kinderen uit onze provincie kunnen lenigen. Want ja, in onze welvarende provincie groeit √©√©n op zes kinderen op in armoede. Voor velen onder hen moeten ouders dagelijks zoeken waar zij wat voeding en kleding kunnen krijgen. Anderen wonen in erbarmelijke omstandigheden en zijn blij dat Lucia hen een bed en beddengoed kan geven. Ook voor noodzakelijke medische zorgen is er thuis vaak geen geld. Met deze gift brengen we een lichtstraal in het leven van jonge kinderen.‚ÄĚ